Persones Grans, Grans Mestres

Programa d’Activitats per a tota la família

L’1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans, per destacar el canvi demogràfic que pateix la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficiïn els membres de la tercera edat, promocionant que es mantinguin molt més temps actius i la seva plena inclusió social.

Enguany, volem centrar la campanya en el reconeixement als sabers de les persones grans, tan sovint deixats de banda, poc valorats i és que l’experiència de tota una vida no pot ésser encabida en cap llibre, en cap aula.
 
Per això, dins la campanya promoguda des del Consorci de Benestar Social del Ripollès, amb motiu de l’1 d’octubre del 2023, “Persones Grans, Grans Mestres” hem organitzat un programa de tallers gratuïts i sense inscripció prèvia, que us presentem gràcies a la col·laboració desinteressada de persones grans d’arreu del territori.
 
A Ogassa s’oferirà el Taller de Maquetisme amb ferro i fusta el dia 9 d’octubre de 2023 a les 17:00 h al Museu de les Mines de Carbó d’Ogassa, a càrrec del Sr. Enric Solà Tremps.
 
 
Us convidem a tots i totes, grans i petits, a participar als tallers organitzats arreu de la comarca.